2014-07-29 23:53:22• hírek • Blikk.hu

Szakított Rippel Feri és fiatal kedvese

Szakított Rippel Feri és Bányai Sári! Az artista és a fiatal modell kapcsolata alig egy évet élt meg, első évfordulójuk előtt döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább.


Sári nemrég még azt mesélte a Blikknek, alig várja, hogy szeptemberben Debrecenből a fővárosba költözzön, és sminkesnek tanuljon, mert így még többet tudnak majd együtt lenni Ferivel. Meglepő volt, hogy nem választották az összeköltözést; Sári ezt azzal indokolta, hogy korainak tartotta volna, Feri azonban rendszeres vendég lesz nála. Az események ezután felpörögtek, ami ezúttal abban nyilvánult meg, hogy a szerelmesek váratlanul szakítottak.

- Sosem volt probléma köztük a huszonnégy év korkülönbség, bármennyit is beszéltek erről az emberek - kezdte egy neve elhallgatását kérő barát.

- De az tény, hogy mást akar az élettől egy 19 éves nő, és mást egy 43 éves férfi. Én úgy tudom, nagy szerelem volt, csak az okozott gondot, hogy máshogy látták a jövőt, és máshogy álltak az élethez. Ez pedig hosszú távon nem segíti a kapcsolatokat, csak idő kérdése, mikor robban a bomba - mondta el az informátor, aki elárulta: mivel nagyon friss a szakítás, akár az is előfordulhat, hogy megpróbálják majd felmelegíteni a kapcsolatot, mint a káposztát.

A hír folytatását a Blikk.hu-n olvashatja. Ide kattintson kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: